Especialització

Construcció de xalets al penedès Construcció de xalets al penedès
Construcció de xalets

Des dels seus inicis, l’empresa Joan Grimau Construccions SL s’ha especialitzat en la construcció de cases unifamiliars i xalets, construïdes per encàrrec directe dels clients, la majoria a la comarca del Penedès. S’ha arribat a la suma de 32 cases construïdes en els últims anys, amb estils personalitzats segons el gust de cada propietari.

S’han construït xalets amb línies modernes de grans superfícies envidriades, d’altres de tradicionals amb superfícies enjardinades, cases unifamiliars adossades i rústiques tipus masia catalana; totes cuidant al màxim la qualitat i el tracte amb els nostres clients.

El gran nombre de xalets construïts i la gran diversitat d’estils executats indica l’experiència de l’empresa en qualsevol tipus de construcció, tant si es demana amb materials tradicionals de sempre, on la base principal és el morter i el totxo, o bé en línies més modernes a base de formigons per ser vistos, façanes ventilades, pladurs, etc.

La crisi global i en particular del món de la construcció motiva a l’empresa a esforçar-se dia a dia per tal d’abaratir costos sense reduir el nivell de qualitat de sempre, la qual cosa fa que les obres siguin a un preu molt ajustat i amb una qualitat d’acabats molt per sobre de la mitjana.